Coilology Alien V2 Coil Sæt
  • Coilology Alien V2 Coil Sæt
  • Coilology Alien V2 Coil Sæt

Coilology Alien V2 Coil Sæt (10stk)

59,00 kr.
Inkl. moms
Variant
Antal

  • Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit privatliv. Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit privatliv.
  • Alle ordrer lagt inden klokken 14:00, bliver afsendt samme dag. Udlandsordrer bliver sendt tirsdag og fredag. Alle ordrer lagt inden klokken 14:00, bliver afsendt samme dag. Udlandsordrer bliver sendt tirsdag og fredag.
  • 14 dages returret. Aroma og væske skal være uåbnet. 14 dages returret. Aroma og væske skal være uåbnet.
Coilology Alien V2 Coil Sæt (10stk)

Er du til vilde builds?
-så får du nu chancen for at gå bananas, Coiloology giver dig nemlig hele 10 stk Alien V2 coils... resten op til dig!

Alle varianter er lavet af Ni80 wire, du skal bare vælge hvilken Ohm du ønsker.

Coilology har lavet disse Alien V2 coils, det er coils som kræver både rigelig med Watt og en RBA/RTA med store trådhuller, da wiren er ret tyk.
Den kan således ikke passe i alle RBA/RTA'er.

Men har du en tank, hvor posthullerne er store nok, og et Mod med masser af power, ja så får du her muligheden for at få en dampoplevelse ud over det sædvanlige.
Designet af tråden, gør at væske kan lægge sig mellem trådene, og du derfor får en meget "fugtig" og smagfuld damp som med garanti ikke kan sammenlignes med noget andet du har prøvet.

Vær opmærksom på at dit Mod og batteri har kraft nok, da disse coils er mellem 0.22, 0.34 og 0.40 Ohm, det er lavt selv ved single coil builds, men hvis du laver en dual coil opsætning, falder Ohm'en til det halve, og det er bestemt ikke alt udstyr som kan klare en sådan belastning.