• Nedsat pris
INOWIRE SS304L Hollow Wire
  • INOWIRE SS304L Hollow Wire

INOWIRE SS304L Hollow Wire

69,00 kr.
49,00 kr. Spar 20,00 kr.
Inkl. moms
Variant
Antal

  • Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit privatliv. Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit privatliv.
  • Alle ordrer lagt inden klokken 14:00, bliver afsendt samme dag. Udlandsordrer bliver sendt tirsdag og fredag. Alle ordrer lagt inden klokken 14:00, bliver afsendt samme dag. Udlandsordrer bliver sendt tirsdag og fredag.
  • 14 dages returret. Aroma og væske skal være uåbnet. 14 dages returret. Aroma og væske skal være uåbnet.

INOWIRE SS304L Hollow Wire

Innovativ wire fra Inowire i Frankrig. Denne wire er lavet af Rustfri 304L Stål, det er som sådan ikke noget specielt, men det specielle er at den ikke er massiv.

Ja du læste rigtigt det er ikke en massiv wire som vi ellers kender, men lavet som et rør, altså med et gennemgående hul.
Der er flere fordele med sådan en tråd som f.eks.: Den varmer hurtigt op, køler hurtigt ned og er meget nemmere at arbejde med end normal Rustfri Stål wire.

Du kan bruge denne wire til watt styret damp og temperatur styret damp, dog skal du bruge TCR mode og indsætte den rette TCR værdi som passer til lige denne type.

Vælg mellem: 20AWG, 22AWG, 24AWG, 26AWG og 28AWG.

Leveres i pakke med 5 meter Hollow Wire i valgt størrelse.