Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Levering

1Life.dk sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. 1life.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender 1Life.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.


Alle ordrer der bliver lagt inden 14.00 vil som regel blive sendt samme dag fra os. Det kan hænde at vi også sender varer samme dag, hvis det er bestilt efter førnævnte tidspunkter, men det kan vi desværre ikke garantere.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. 1Life.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Levering til udlandet:
1Life.dk benytter både PostNord og GLS som sørger for levering af pakkerne. Formodet leveringstid på ordrer står under fragtmetoden der bliver valgt under leveringsmetode. Dog skal det pointeres at pakker der vælges sendt som Economy, vores billige fragtløsning til udlandet, kun bliver sendt ud tirsdag og fredag hver uge - dog bør fragttiderne som står under disse metoder stadig være nogenlunde holdbare. Vælges der andet end Economy fragtmetoden, vil de bliver afsendt samme dag, såfremt de overholder fristerne som beskrevet ovenfor.

Pr- 04/11-2016 sendes der ikke længere batterier og nikotinholdige væsker til Færøerne & Grønland, pga told og fragt restriktioner. Skulle der alligevel blive bestilt batteier og nikotinholdige væsker, vil disse blive slettet fra ordren. Vi beklager.

Er der spørgsmål til afsendelses- eller modtagelsestidspunkt for pakker, er man altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe.American ExpressDankortMastercardMobilePay OnlinePayPalVisaVisa Electron (3D-Secure)