Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

F.A.Q

Hyppigt stillede spørgsmål

Her kan du finde svar til dine spørgsmål omkring en e-cigaret. Øverst er det mere generelle svar omkring en ecigaret. Længere nede findes der svar på eventuelle spørgsmål til dig der allerede har en e-cigaret.

Nu bruger af e-cigaretter:

1. Hvordan starter jeg?
- Du skal starte med at købe en startpakke, for at få det du skal bruge til en e-cigaret. Derudover kan du købe andre smage og andet tilbehør ved siden af.

2. Hvorfor skal jeg vælge en elektronisk cigaret?

- En ecigaret stiller din lyst som en normal cigaret også ville gøre. Der er omkring 4000 tilsætningsstoffer i en normal cigaret, hvor flere er skadelige og kan være kræftfremkaldende. I en e-cigaret er der nogle få stykker. Der er hverken tjære, giftige tilsætningsstoffer eller kræftfremkaldende stoffer i en e-cigaret. Dampen du inhalere og puster ud er bare damp. Dampen er ikke noget der kan sætte sig i loft, tapet osv. så du kan roligt benytte den indendørs.

3. Er den så farlig for andre, eller mine omgivelser?
Overhovedet ikke. Den gør ingen skader for andre, skaber ikke passiv rygning overhovedet. Ingen brandfare eller forbrændingsrøg. Kan muligvis bruges flere offentlige steder, hvor det ellers er ulovligt at ryge almindelige cigaretter.

3. Hvordan virker en elektronisk cigaret?
- E-cigaretter indeholder et mundstykke til smag, et batteri og en atomizer. Atomizeren skaber dampen du inhalere og puster ud. Batteriet sørger for, at atomizeren er i gang, og når den ikke skaber damp mere, skal batteriet blot lades op.

4. Får det mig til at stoppe med at ryge?
- Ikke nødvendigvis. man kan dog bruge e-cigaretten til at stoppe med at ryge normale cigaretter hvis man har lyst, men den kan også bare bruges som supplement. Den får stillet din lyst til at ryge, så hvis du har tænkt dig at stoppe med at ryge ved hjælp af e-cigaretten, kan det sagtens lade sig gøre.

5. Hvad for et mærke skal jeg vælge indenfor e-cigaret, smag mm.?
- Det kan vi ikke svare dig på. De forskellige mærker er bare forskellige mærker, de har samme funktion, og omtrent samme kvalitet, blot forskellige producenter.

6. Hvorfor kan jeg ikke vælge andet end menthol- og tobacco smag i startpakkerne?
- Fordi det er de eneste to der p.t følge med i en e-cigaret startpakke. Hvis du ønsker andre smagsvarianter kan du se vores brede sortiment under e-Væske. Vi arbejder dog på at få tilføjet flere "start"smage.

7. Efterlader en e-cigaret lugt?
Ja, men meget svagt. Lugten forsvinder dog relativt hurtigt.  Det er ikke en lugt af røg som fra en almindelig cigaret, da det som sagt bare er damp den producerer. Lugten kan sammenlignes lidt med vandpibe. Hvis du ryger kirsebær på din ecigaret lugter dampen af kirsebær, men duften forsvinder igen meget hurtigt, lige meget hvor meget du damper. Den giver dig derimod heller ingen dårlig cigaret-ånde eller tobakslugt på hud og tøj.

8. Får man vand i lungerne af at ryge e-cigaret?
Vand i lungerne forekommer af folk der har et dårligt hjerte. Det kan være flere ting, bl.a. nedsættelse af hjertets pumpekraft, iltmangel i blodet, osv. Man får ikke vand i lungerne af den damp der kreeres, når man damper på en e-cigaret.

9. Føles det anderledes at dampe end en almindelig cigaret?
Ja. Det kan ikke sammenlignes. Det er en anden form for "krads" du får i halsen, og du kan risikere at hoste i starten, som da du startede med at ryge alm. cigaretter. Efter lidt tilvending, er det en bedre fornemmelse. Den producerer omtrent samme mængde damp - måske endda lidt mere - som en normal cigaret, producerer røg. Dampen har samme konsistens, og du kan endda lave "tricks" som fx dampringe.

10. Er det farligt at dampe e-cigaret når jeg er gravid?
Det anbefales ikke, ligesom alm. cigaretter, at bruge e-cigaretter hvis man er gravid.. Samtidig må vi påpege, at brug af e-cigaret er på eget ansvar.

11. Er der nikotin i jeres rygevæske?
1Life.dk forhandler pt. ikke e-væske med nikotin, pga. lovgivningen. Såfremt du ønsker e-væske med nikotin, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi være behjælpelig med at anbefale en troværdig e-væske leverandør til dig.

12. Kan jeg forvente at stoppe med alm. cigaretter og gå direkte over på e-cigaretten?
Det er forskellige fra person til person. Det er dog ved langt de fleste ikke nemt at kvitte de alm. cigaretter fra den ene dag til den anden. Der kan være brug for en given tilvendingsperiode, hvor man gradvis skære ned på de alm. cigaretter og mere og mere går over på ecigaretter.


Allerede ejere af e-cigaret:

1. Hvorfor smager min nye e-cigaret meget dårlig?
Har du husket at fylde væske på? Vær opmærksom på at din nye e-cigaret i starten ikke smager af så meget. Atomizeren skal lige varmes op.

2. Hvorfor smager min e-cigaret brændt?
(Hvis den er ny, læs spørgsmål 1)
Hvis din e-cigaret smager brændt efter den er forholdsvis ny, kan det være mundstykket trænger til at blive skiftet. Hvis det kun smager brændt når du bruger et eller flere bestemte mundstykker, er det fordi de er hyppigt brugt. Smid dem ud, og begynd på nogle nye. Hjælper dette ikke, kan det også skyldes fastbrændt vat på atomizeren og/eller atomizeren trænger til en udskiftning.

3. Hvorfor bliver mundstykket varmt?
Hvis mundstykket bliver meget varmt, er det fordi du damper for hurtigt på den. Du skal dampe på en e-cigaret som du ville gøre på en almindelig cigaret, og ikke hurtigere. Det kan medføre, at batteriet og mundstykket går i stykker. Hvis man ønsker at kunne dampe hurtigere end normalt, skal man veksle mellem forskellige mundstykker og batterier, ellers går de i stykker. 

4. Hvorfor får jeg væske i munden når jeg damper?
Dette skyldes ofte, at der er blevet fyldt for meget væske i mundstykket eller at du suger for hårdt. Undgå at slug væsken, og skyld munden. Det kan også skyldes at mundstykket trænger til at blive udskiftet, da vattet kan være slidt. For helt at undgå dette problem, kan vi anbefale Nylon Mundstykket. 

5. Hvorfor sker der ikke rigtig noget når jeg damper, der kommer ikke særlig meget damp?
Det er umiddelbart fordi vattet i mundstykket er for tørt, dvs. der skal fyldes mere væske i. Det kan også være fordi dit batteri trænger til at blive opladet. Til sidst kan det have noget at gøre med e-væsken. Det er forskelligt fra e-væske til e-væske hvordan damp-produktionen er. Nogle er der meget, og andet mindre. Det kan også anbefales at prøve vores Low-Resistance atomizer, som giver et ekstra puf.

6. Hvornår ved jeg at mit batteri er fuldt opladet?
Når du sætter et batteri til opladning, vil LED-indikatoren lyse rød. Når det er fuldt opladt vil den lyse grøn eller blå. Det ses sjældent, at LED-indikatoren kan blinke den modsatte farve, imens den lader. Dette er helt normalt, og betyder ikke, at der er en defekt.

7. Kan jeg bruge jeres tilbehør til min nuværende e-cigaret, som er et andet mærke?
Det kommer an på hvilket mærke du har - kontakt os venligst, så skal vi nok hjælpe digAmerican ExpressDankortMastercardMobilePay OnlinePayPalVisaVisa Electron (3D-Secure)