Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Begreber

Her finder du hjælp til alle de forskellige begreber du kan støde på.

E-cigaret begreber:


Atomizer: Denne lille mekanisme sørger for, at lave væsken om til den damp du inhalere. Bliver af nogle betegnet som forstøveren

Atomizer Cover Cone: Et stykke metal der sidder uden på atomizeren, og skal blive siddende, da atomizeren bliver meget varm og skal beskyttes. Cover conen giver også din e-cigaret et godt look.

Batteri: Motoren i din e-cigaret. Skal oplades så der er strøm til at holde din e-cigaret kørende. En opladning tager normalt 1-3 timer alt afhængig af model. Det anbefales, at første opladning tager ca. 8 timer. Der er strøm til ca. 3-5 timers almindelig rygning pr. opladning, også alt afhængig af model. Jo mere der ryges, jo hurtigere løber den tør for strøm.

Pipette: Et redskab der bruges til at transportere væsken over til din e-cigaret. Medfølger kun til nogle væsker, da det ikke er nødvendigt ved alle.

e-Væske: Væske, e-juice, smagsvariant - kald det hvad du vil. Væske kan fås med utallige forskellige slags smage. Det skal dryppes i dit mundstykke, og er en bærende del for, at din e-cigaret fungere korrekt. Væske kan fås både med og uden nikotin. Se under væsken hvad det indeholder

Mundstykke/filter: Disse plastik-dutter har et meget lille hul i midten, og det er her du suger. Når mundstykket pilles ud, er der et hulrum indeni, hvor der er vat. Det er i det hulrum, oveni vattet, du drypper din væske i.

USB-lader: Med denne lader kan du oplade batteriet til din e-cigaret via USB-indgangen på din PC. Denne lader følger med i alle startpakker, men kan også købes seperat. Hvis man ønsker at kunne oplade sit batteri i en almindelig stikkontakt, findes der opladere under eCigaret Tilbehør og Reservedele.
American ExpressDankortMastercardMobilePay OnlinePayPalVisaVisa Electron (3D-Secure)